Πως θα έρθετε

Η πρόσβαση με αυτοκίνητο γίνεται άνετα και ξεκούραστα μέσω του άριστου οδικού δικτύου.

Από Αθήνα για Σπάρτη σε 2 έως 2,5 ώρες.

Από Τρίπολη προς Σπάρτη σε 1 ώρα

Από Καλαμάτα προς Σπάρτη σε 1,5 ώρα

Από Κόρινθο προς Σπάρτη σε 1,5 ώρα

Η γραμμή εξυπηρετείται και με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από και προς Αθήνα με αφετηρία στο Κηφισό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΚΤΕΛ Λακωνίας.(27310-26441)

Που θα μείνετε

Για την ευχάριστη διαμονή σας μόλις 15 λεπτά από το χωριό του Θεολόγου στη πόλη της Σπάρτης υπάρχουν αρκετά αξιόλογα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία διαφόρων κατηγοριών εξυπηρετώντας έτσι όλες τις οικονομικές δυνατότητες των επισκεπτών.

Που θα φάτε


Για καλό φαγητό εδώ και 20 χρόνια περίπου έχει ξεχωρίσει εδώ στο χωριό του Θεολόγου αλλά και στη Λακωνία γενικότερα η περίφημη παραδοσιακή ταβέρνα «το Χαγιάτι» δίπλα στη πλατεία.Τα νόστιμα και αυθεντικά πιάτα από τοπικές σπιτικές συνταγές με αγνά υλικά και το μοναδικό βαρελίσιο κρασί γράφουν ιστορία γεύσης με την υπογραφή του Γιάννη Αρφάνη στη κουζίνα.

  

Το ευχάριστο περιβάλλον διακοσμημένο με πολύ κέφι και μεράκι από την οικογένεια Αρφάνη ,η άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση ,η ποιοτική ελληνική μουσική και η εξαιρετική θέα στο «μπαλκόνι της Λακωνίας» κάνουν κάθε επίσκεψη σας μια αξέχαστη εμπειρία αισθήσεων.

  

  

Γαμήλια Δεξίωση